Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Aljoša i Vinko su u problemu jer je računalo na pumpi zaraženo virusom. Shvaćaju da je kriv Josip koji je surfao po internetu. Josip u panici bježi s pumpe, a Aljoša pokušava riješiti problem. No, kada se uspije riješiti virusa, shvati da se ne mogu ulogirati jer nemaju šifru, a nju zna jedino Matija. Vinko i Aljoša se opet porječkaju, a Josip traži pomoć od Matije.
Anđela je sva sretna jer je uspjela dogovoriti kod Solde termin za vjenčanje Matije i Martina. Matija baš i nije oduševljena jer shvaća da neće moći organizirati ništa u vezi svog vjenčanja.

Janko brine za Stipana kojem je ozlijeđeno stopalo. Stipan odbija pomoć doktorice Luce, pa mu Ivka namješta iščašenu nogu.
Aljoša dolazi kući i shvaća da Vesna planira otići. Pokušava je urazumiti, ali je Vesna odlučna i ostaje pri svom planu. Janko i Lara su zabrinuti za roditelje. Mate saznaje od Mate za skandal koji je izbio s Mirjanom i Aljošom. Pokušava pričati s Mirjanom, ali je uvrijedi, a Mirjana izbacuje i njega i Šanka iz gostione.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

>

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju