Ne propustite nove nastavke večeras od 20.15 na Novoj TV!

Nestrpljivo se odbrojava povratak ''Kumova'', te večeras od 20.15 na Novoj TV kreću novi zapleti i dinamični odnosi koji će od ponedjeljka do četvrtka donositi zabavu u domove brojnih gledatelja, obožavatelja najgledanije domaće dramske serije. Saznajte što vas očekuje u prvoj epizodi treće sezone.

Aljoša i Vesna saznaju da je objavljen natječaj za zemljište, ali da se zemljište više ne nudi u najam, nego na prodaju. U zdvajanju nad time što će sada, na vidjelo izlazi Vesnina tajna. Aljoša je u nevjerici kad shvati na što je Vesna potrošila zadnje novce. Odlazi s njom kod Macana gdje Vesna mora priznati što je napravila. To jako pogodi Jadranku koja se jako razočara i zaključi da je sve propalo.

Jadranka natjera Vinka da na putu za rodilište svrate do Stipanove rodne kuće kako bi još jednom zahvalili Šimi što je porodila Matiju. Vinko nevoljko pristaje na to, ali susret im kvari Stipan. Zvone je u strahu jer je Iris došla na proslavu Cvitinog rođenja. U nevolji, Zvone traži pomoć od Janka, koji konfrontira Iris u pokušaju da je otjera, ali stvari krenu u neočekivanom smjeru.

Cvitino rođenje posebno je dirnulo doktoricu Luce koja se s vremenom i prilikama smekšava. Ana Uršula Najev opisala je te promjene: „Situacije u životu je mijenjaju naravno pa tako i rođenje male Cvite gdje će i Luce pokazati neke majčinske osjećaje. Ipak ne do kraja, da se to ne vidi vani, ali mislim da Luce jedva čeka postati mama“.

Nove epizode serije "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju