Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Svi su u šoku nakon eksplozije friteze. Vinko, Aljoša i Stipan pohrle naći Peru u strahu da ona nije stradala. Stanislav se ispričava Jadranki zbog friteze, a Jadranka više ne želi imati posla sa štandom. Stanislav je tužan te pokušava mještanima nametnuti dan žalosti, ali oni to ignoriraju te mladi nagovore Zlatana da organizira oproštajni tulum za sebe, Vedranu i Tomija.

Vedrana je pak pristala ići sa Zlatanom u Italiju, ali mu još ne govori da je trudna. Luce je nagovara da mu što prije kaže, ali se Vedrana još uvijek nećka. Zlatan i Vedrana odlaze i svi su emotivni oko toga, naročito Milica i Marko Šank. Zlatan se pozdravlja s Macanima i Stipanom te s Vinkom dogovara da će ih voziti na aerodrom, ali njega ukliješte leđa pa ih na kraju na aerodrom vozi Martin.

Tomi nakon neprospavane noći dvoji o odlasku u Kanadu i nastavku fakulteta. Lara je isprva oduševljena, ali joj Stanislav kaže da mora nagovoriti Tomija da se vrati u Kanadu.

Stipan kupuje zemlju od Zvone što razveseli Anđelu, ali razbjesni Janka, a onda i Stanislava i Olivera. Martin vraćajući se s aerodroma pokupi simpatičnu, ali nepredvidivu autostopericu Megi koja mu zakomplicira život.

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju