Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Valentina pomogne Janku da se izvuku od policije, no ipak ih pronađe ministar koji Janku nudi pogodbu. Ako preuzme krivnju za Mirjanino ranjavanje, zaustavit će deložaciju.

Stipan i Zlatan odlaze u bolnicu kad im Luce javi da se Mirjani pogoršalo stanje i da je na operaciji. Stipan provodi noć u bolnici i sve više shvaća da postoje stvari koje novac ne može riješiti.

Zvone dozna da Stipana nema na imanju i shvaća da će bez njega sve proći lakše pa požuruje deložaciju. Po povratku na imanje, Stipan zatiče kaos – Vinka hapse, Aljoša i Josip se bore s policijom a Pere plače.

Kad sazna da Zvone ne odustaje od deložacije, Martin se usprotivi ocu i govori da će otići od kuće, što i učini. S didom, koji mu dođe pružiti podršku, provede noć u dvorani općine i tamo ga idućeg jutra zatekne Matija. U nevjerici je kad shvati da će im Martin i dida pružiti podršku.

Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju