Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Jadranka je donijela odluku da će otići s roditeljima, Matijom i Perom u Bosnu, ali kad to pokuša reći Vinku, shvati da nema Pere pa zajedno kreću u potragu za njom. Vinko pokušava smiriti Jadranku po dolasku kući, no ona mu govori o svojoj odluci i šokira ga.

Zlatan se ne može smiriti i ne zna kako bi se nosio s činjenicom da mu je majka lagala sve te godine i da mu je Vinko otac. Iako je obranio Mirjanu od Jadrankinih napada, donosi odluku da više ne može biti u Zaglavama i kontaktira prijatelja u Njemačkoj ima li posla za njega.

Janko je zabrinut za oca i odlazi moliti Valentinu da mu pomogne i svjedoči u Aljošinu korist. Iskreno joj govori da je njen otac korumpiran i da je on kriv za sve, no Valentina mu ne vjeruje.

Ministar objašnjava Zvoni svoju viziju za Zaglave. Zvone je u šoku kad shvati da cesta nije sve što ministar planira izgraditi.

 

Nove epizode serije "Kumovi" pratite od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju