Bez nje bi serija bila posve drugačija

Poznata glumica Petra Kraljev u seriji "Kumovi" utjelovljuje lik Milice Crljen, oštroumne djevojke iz Dalmatinske zagore koja radi u općinskom uredu, a koja je prilično srčana i temperamentna. Jedna od njezinih glavnih odlika je direktnost, što nerijetko rezultira humorističnim scenama. Ono što drugi misle, ona otvoreno kaže. Reklo bi se da za nju vrijedi ona narodna- što na umu to na drumu.

Milica je tijekom sezona imala mnogobrojne legendarne trenutke i još bolje izjave. Iako je bilo uistinu teško, uspjelo smo izdvojiti njezinih top pet scena kada nas je nasmijala, ali ponekad i naučila nečemu!

U nastavku pogledajte koje smo trenutke izdvojili: 

1. Milica želi na plastičnu operaciju

Milica je doživjela veliku nesreću! Izgorjele su joj obrve. Da ne izgleda kao strašilo, od Luce traži profesionalno mišljenje i kontakt plastičnog kirurga za obrve.  

2. Milica konfrontira Zvonu

S Milicom nema zezancije. Kada je saznala da Zvone nešto muti, odlučila mu je stati na kraj te ga je odlučila konfrontirati.  

3. Milica Tigrica u akciji

Kada Milica Tigrica krene u akciju, nema tog muškarca koji ne padne pod njezin utjecaj. Tako je još jednom oborila potencijalnog muža koji je ipak bio previše zauzet.

4. Milica čeka rezultate testa 

Luda noć ponekad može rezultirati onako kako ne želimo. To je u jednom trenutku bila i Miličina sudbina. 

5. Milica u ulozi špijuna

CSI, FBI, USKOK... Svi bi oni htjeli da Milica bude njihova špijunka. Međutim, potrebno je paziti na njezine slabe točke. A to su odjeća, cipele i torbe...

Jedva čekamo nove nastavke omiljene serije "Kumovi" na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju