U stvarnom životu Ana Uršula Najev i Jagoda Kumrić najbolje su prijateljice

Kao glumačko pojačanje u hit-seriji "Kumovi" nedavno se pojavila mlada i talentirana glumica Jagoda Kumrić. Osvojila je publikiu kao Nikol u seriji "Larin izbor", Snježana u "Kud puklo da puklo", ali i kao Irena u seriji "Drugo ime ljubavi". U Kumovima je utjelovila lik Vedrane, biše mještanke Zaglava koja se vraća kući i donosi pomutnju u odnos Janka i, svoje sada već bivše prijateljice, Luce. 

Naime, Vedrana ne znajući da je Janko zauzet, provodi s njim noć u Sinju, a povratkom u Zaglave sve se kockice počnu slagati i shvaća da je spavala sa zaručnikom svoje stare prijateljice. Luce to, nakon nekog vremena i shvaća te prekida zaruke s Jankom, ali i prijateljstvo s Vedranom. 

Stvarni život ovih dviju glumica sušta je suprotnost raspletu koji ih je dočekao u seriji. Naime, Jagoda Kumrić i Ana Uršula Najev najbolje su prijateljice što je glumica i potvrdila za dnevnik.hr:

Kolege su mi divne. Imam sreću što radim sa svojim prijateljima i kolegama s klase, pa je samim time atmosfera opuštenija. Uršula je moja najbolja prijateljica i kuma mojoj kćeri i ovo nam je prvi zajednički projekt, što me veseli.

 

 

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju