Od ovoga tjedna dupla doza 'Kumova'

Uzbudljive novitete donosi nam serija 'Kumovi', gdje se u svakom kutku Zaglava kriju intrigantne priče i tajne. Od ovoga tjedna vjerni gledatelji serije imat će priliku gledati dvije epizode dnevno i u njima uživati od ponedjeljka do četvrtka.
U nadolazećim epizodama, u ovo malo mjesto stiže novi lik – mlada i tajanstvena recepcionarka Tamara, koju će utjeloviti mlada glumica Ružica Maurus. „Moj lik je Tamara, koja je recepcionarka u hotelu. Zapravo je to epizodna uloga, a zanimljivo mi je bilo gdje sam u sceni sa Stanislavom (Žarko Radić) i primam mito. Izlazim mu u susret i malo sam ipak u toj sceni priklonjena njemu“, zagonetno opisuje glumica koju je gostovanje u glumačkoj ekipi serije oduševilo.

U okruženju sa Žarkom Radićem, Darijom Lorenci Flatz, Vedranom Mlikotom i Vladimirom Tintorom ovoj mladoj glumici bilo je iznimno ugodno raditi i upijati znanje. „Oduševila sam se jer su zapravo svi bili jako spremni. Brzo uče tekst i nekom poput mene, kao mladoj glumici je jako korisno imati takva iskustva. U lijepoj i opuštenoj atmosferi gdje se dosta radi i u nekoliko scena koliko smo snimili puno sam naučila od svojih starijih kolega koji su apsolutno predani, brzi i ugodni za mlade glumce te uvijek spremni pomoći i dati savjet. Naravno ekipa koja je iza kamera – redatelji, snimatelji, tonci, rekvizita i šminka također su me apsolutno oduševili jer donose veselu energiju na set, a to jako puno znači“, opisuje Ružica te poručuje: „Uživajte u seriji 'Kumovi' i pratite i dalje sve što se događa u Zaglavama!“

Seriju 'Kumovi' ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju