Andrija je duša serije "Kumovi"

Glumac Ratko Glavina uspješno je uskočio u cipele Andrije Akrapa, vjerojatno najstarijeg stanovnika Zaglava. Dida Akrap je senilan te se svi moraju baviti njime kao da je dijete. Zvone ga nema srca staviti u dom što Anđelu izluđuje. Unuci se brinu o njemu i on im vraća toplinom.

Stari Akrap simpatičnim zabunama i senilnošću dovodi obitelj u nemoguće situacije i donosi puno humora u priču, no nije uvijek bio dobronamjerni i zaboravljivi starac. Nekada, dok je bio u snazi, isprosio je ruku Ivke Macan i slomio joj srce ostavivši je tik pred vjenčanje.

Može se reći da je Andrija duša serije "Kumovi" te nam je zbog toga bilo teško izdvojiti njegovih TOP 5 trenutaka. Međutim, u nastavku pogledajte tek neke njegove bisere.  

1. Dida je spreman za vojsku!

Andrija se dobrovoljno prijavio za vojsku, dok je Zvone tamo morao otići zbog dužnosti. Međutim, prije odlaska, dida je imao jednu naredbu za Janka. 

2. Razgovor sa žandarom

Dida Akrap jedno je vrijeme bio poznat kao počinitelj kaznenog djela u gospodarskom kriminalu. Međutim, ubrzo se razriješila ta zavrzlama.

3. Dida otkriva Stipana

"Stipan Macan je mrtav", bila je glavna vijest u Zaglavama. Andrija ga je otkrio i tako sazano da se Stipan skriva. 

4. Lijepa pjenušava kupka

Dida Akrap zaokupirao je Macanovu kuću. Čak si je pripremio i divnu pjenušavu kupku za smirenje. 

5. Dida je u velikom problemu!

Ivka se jako naljutila te svi su pokušali shvatiti što joj je to Andrija napravio. Međutim, ni on sam nije znao reći što je točno napravio...

Jedva čekamo nove nastavke omiljene serije "Kumovi" na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju