Kvalitetna komunikacija je ključ uspjeha!

Vinko i Aljoša ovaj su tjedan smatrani bijesnima i da njihova komunikacija nije skladna. Time su se doveli do toga da moraju ići na tečaj za samokontrolu. Zapravo, njihove su ih žene dovele do toga nakon što su Stipanu prodale priču s pokojim detaljem viška. 

A genijalnu ideju o tečaju za samokontrolu dala im je šogorica Šima. Šimin dečko Neno stručnjak je u odnosima s javnošču te je iskoristi sve svoje sposobnosti i znanje da nauči Vinka i Aljošu kvalitetnoj komunikaciji koja je ključna za uspješan posao i život.

Međutim, nijedan nije baš oduševljen tečajem, a posebice jer ih je na to natjerao Stipan... Povrh svega, niti cijena nije sitnica. Moglo bi se reći da će Vesninih 20.000 kuna biti prava sitnica nakon završenog tečaja...

Što mislite o tečaju za samokotrolu? Je li dobro što su nagovorili Aljošu i Vinka na to? Biste li vi otišli na takav tečaj? Odgovorite u anketi i pokažite nam što mislite!

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju