Obojica kroz život idu polako...

U Zaglave je došao novi lik. Točnije, Neno kojega utjelovljuje mladi glumac Ivan Čuić. Neno je šarmantan, pronicljiv, zgodan i izuzetno spretan. Svi vjeruju da je uspješan i sposoban muškarac, a stvarnost je ipak malo drugačija. Trenutno nema pametnija posla te se odlučio otići u Zaglave kako bi iznenadio svoju voljenu Šimu. Doduše, izgleda da joj trenutno više smeta, nego što uživa u njegovom društvu.

 

Zanimljivo je da ovo nije prvi put da Neno i Šima, odnosno Ivan Čuić i Marina Redžepović dijele scenu. Zapravo su i dugogodišnji prijatelji te se čak nazivaju i kumovima, iako nemaju kumskih veza.

Čuić u intervjuu za novu buzz nije krio oduševljenje glumačkom ekipom serije "Kumovi". Također, smatra da su on i Neno dosta slični jer obojica idu polako kroz život i smatraju da će se sve riješiti samo od sebe. Ono što ih još veže je i održavanje zdravog tijela.  


Neno je bivši tenisač te je zbog toga i Čuić morao ipak poraditi na svojoj fizičkoj spremnosti. Odlučio se za plivanje i teretanu, ali i jogu koju prakticira već nekoliko godina. Da je to tako, možemo vidjeti i na njegovom Instagram profilu na kojemu objavljuje videozapise i fotografije treninga. 

 

Kakav je dojam ostavio Neno na vas? Je li Ivan Čuić pravi odabir za utjelovljenje tog lika? Odgovorite na pitanje u anketi i pokažite nam što mislite!

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do četvrtka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju