Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Anđela poduzima sve kako bi se njena ideja o puno uzvanika koji će donijeti puno novca u kovertama ostvari. Nimalo joj se ne svidi kad ugleda Martina koji se mota oko Lare jer mu se očito sviđa. Upozori prvo Laru da se drži dalje od Martina, a zatim i njega da to ne radi. Kad sazna da će Luce biti kuma, prepozna priliku još jače spojiti Akrape s Macanima i traži od Martina da pita Janka za kumstvo.

Vesna se sklonila kod Milice i samo se želi malo opustiti, no Milica joj ne da mira. Tražeći Milicu, Ivka pronađe Vesnu koja je zamoli da ne govori nikome da ju je vidjela. Kad Ivka na pijaci sazna da je Stipan iza leđa sređivao probleme i potplaćivao ljude, ipak ne kaže da je vidjela Vesnu.
Jadranka priprema miraz za Matiju, a Vinko ponavlja kako ne želi na vjenčanje. Jadranka ne može vjerovati da se još uvijek inati pa dođe do svađe. Vinka opet prima napad panike i takvog ga zatekne Aljoša i pomogne mu. Matija pita Laru hoće li joj biti kuma, ali Lara odbija nakon što ju je Anđela prozvala zbog Martina. Matija je razočarana, ali Luce spašava stvar i nudi se da bude kuma.

Seriju "Kumovi" pratite od ponedjeljka do subote na Novoj TV! Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju