Ana Uršula Najev s jednim kolegom iz serije dijeli rođendan, a s drugim je polagala ispit iz plesa!

Naša mlada multitalentirana glumica Ana Uršula Najev, gledateljima Nove TV poznatija kao Luce, oduševila je publiku svojom vokalnom izvedbom u 48. epizodi druge sezone serije "Kumovi". Emocijama nabijen nastup dirnuo je njenog kolegu Momčila Otaševića (Janka) koji nije mogao suspregnuti suze.

Snimka njene izvedbe pjesme "Žute dunje" objavljena na Facebooku Nove TV u samo dva dana skupila je preko 7 i pol tisuća lajkova, a na YouTube kanalu preko 130 tisuća pregleda. Ispod snimke se nižu komentari poput: „Toliko emocije i suza je potekla i neka je...a Momine suze su me još dodatno raspekmezile“, „Prelijepa, sposobna, divnog glasa! Savršena rekla bih“, „Savršenstvo svaka čast kao glumica i pjevačica. Bravo LUCE.“, „Ova djevojka ima glas anđela, ljepotu boginje, plus dobra glumica. Na neki način podsjeća na Enu Begović.“

Komentar je ostavio i Petar Štrok koji je Lucu pratio na gitari: „Bio je veliki gušt snimati gitare za ovu scenu! Zanimljiva činjenica je da smo pjesmu snimili na prvu i odlučili da je to to. Uršula, iliti Luce, je ostavila dušu.“

U samostalnim obradama, Ana Uršula s predivnim glasom vješto uparuje gitaru i ukulele. Glumica svoje pratitelje na Instagramu ne zakida pa se na njenom profilu mogu pronaći prave glazbene poslastice poput ove:

 

Ali i rokerska obrada u balkanskom stilu (također u pratnji Petra Štroka) poput ove:

 

Ipak, da se primijetiti kako Ana Uršula najviše voli obrađivati pjesme preminule britanske pjevačice Amy Winehouse koja joj je, kako kaže, najveći glazbeni uzor:


 

Ana Uršula Najev studirala je na Akademiji dramske umjetnosti zajedno s kolegom Konstantinom Haagom koji u seriji "Kumovi" utjelovljuje Zlatana. Sudeći po snimkama na glumičinom Instagramu, njih su dvoje zajedno polagali ispit iz plesa na drugoj godini fakulteta, gdje su oboje potvrdili dobar smisao za ritam:

 

Kao šlag na (rođendanskoj) torti, glumica dijeli datum rođenja (19. travnja) s kolegom Mijom Kevom koji u seriji igra ulogu Marka Šanka.

Tom su prigodom ove godine njih dvoje zajedno proslavili rođendan s ostalim kolegama na setu serije "Kumovi". 

 

Seriju "Kumovi" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju