''Pobjesnio je, nisam to očekivala!''

Pred genijalcima je danas jedan od najtežih izazova do sada. Morat će uskladiti ritam, korake, biti šarmantni, okretni i vrckavi jer je pred njima prava plesna bitka. Izazov se sastoji od tri dijela. U prvom će dijelu morati sami izvesti koreografiju u trajanju od 30 sekundi, u drugom će dijelu birati između standardnog i latinoameričkog plesa i izvesti ga u tandemu s profesionalnom partnericom, a za kraj koreografiju s partnericom u trajanju od 30 sekundi. Kako bi pokazali da se u njima krije pravi plesač te svojim plesnim umijećem spasili sebe i svoju partnericu od eliminacija, u tome će im pomoći plesačica Gabriela Pilić koju pratimo u showu 'Ples sa zvijezdama'. Gabriela će tako genijalcima pokazati osnovne korake određenih plesnih stilova, a što su naučili prezentirat će u plesnoj bici. Njihove korake u ovoj će epizodi ocjenjivati koreograf Igor Barberić. „Gledam ja njih i mislim si, pa gdje ste me to doveli“, kaže Barberić.



U eliminacijskom su izazovu već Nino i Martina, zahvaljujući njezinom odbijanju izvršenja zadatka u prošloj epizodi, dok su od eliminacija spašeni Luka i Adriana, zbog njezine pobjede u prošlom izazovu. „Moramo pobijediti kako bismo izbjegli eliminacije“, kaže Ena koja se zajedno s Marijanom u ovom izazovu zapravo bori protiv Helene i Karla.

Što se dogodilo između nekad najboljih prijatelja u kući, Karla i Luke? Povlači li se još uvijek problem s prošlog eliminacijskog kruga u kojem je Karlo nominirao Luku? „Karlo je u prošlim eliminacijama bio krajnje nekorektan. Šuti tamo, smeće!“, rekao je Luka, a Karlo je pohitao prema njemu. „Pobjesnio je, nisam to očekivala“, kaže Karlova partnerica Helena. „Uplašila sam se kad je Karlo krenuo na Luku“, rekla je Martina o incidentu.

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:



Rasplet sukoba dvojice ukućana, odgovor na pitanje kako će proći pretposljednji eliminacijski izazov te koja tri para nastavljaju borbu za 200 tisuća kuna doznajte u showu 'Ljepotice i genijalci' večeras od 22.30 na Novoj TV.

Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju