Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Mile se pravi bolestan da zadrži Zdenku kod kuće – ne želi da ide kod don Ante. Stvari se zakompliciraju kada don Ante posjeti Zdenku i natjera Milu da prizna kako nije bolestan. Pogledajte kako je Mile odradio zamišljeni plan:

 

Na Dianin nagovor, Snježana radi ručak za Bornu i Luku, Tomislavove prijatelje. Svi su sređeni, a Borna i Luka ne prestaju sa zadirkivanjem i gledanjem s visoka na seoske običaje. Nakon određenog suzdržavanja, Snježana poludi i izbaci ih iz kuće zajedno s Tomislavom, koji nije stao u njenu obranu. Snježana ostaje sama, ljuta i povrijeđena. Pogledajte reakciju Snježane na provokacije:

 

Doris je prisiljena vratiti se i boriti za nasljedstvo. Katarina se uz Markovo inzistiranje naposlijetku vraća kući i sestre se mire. Damir pronalazi pokidanu sliku Doris i njene majke, koju je ona bacila u kontejner. Rađaju se sumnje, osjeća da netko nešto muti.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju