Saznajte što Vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo'

Damir je u selo dovukao Sanju i sad je vodi prema Đurinoj kući, samo da pokaže Katarini kako ona nije jedina. Na putu nalete na Katarinu sa klincima. Damir iskorištava situaciju i preko klinaca se obraća Katarini, koja vidi što on radi i malo joj je smiješno. Zabavu prekida Sanja, a Jan je za kaznu pištoljem na vodu zalijeva po majici. Sanja je bijesna, Katarina joj predlaže da to posuši fenom...kod Damira kući.

Damiru se to nimalo ne sviđa, ali kasno. Sanja je odlučila da idu kod njega. Mile i Stipe kreću u nagovaranje sinova da se žene. Kad Mile zatekne Sanju u kući, oduševljen je. Damir se izbezumi, a Sanja kaže svima da Damir "ne može". Mile i Zdenka su u šoku. Pogledajte što Vas očekuje u današnjoj epizodi:

Ljubo je na snimci otkrio da je Snježana stavila lokot na bunar. Snježana malo zaplače, a Ljubo joj uz opomenu oprosti. 

Mile govori Stipi tužne vijesti, a Stipe ih izblebeće Ani. Zdenka odlazi kod Damira, želi znati jel to istina. Damir joj govori da nije, Zdenka zaključuje da Damir može, ali samo kad voli.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju