Oduševio nas je u brojnim serijama Nove TV!

Popularnog kazališnog, televizijskog i filmskog glumca, Janka Popovića Volarića, u ulozi Kreše, trenutno gledamo u HIT seriji Nove TV, "Kud puklo da puklo". 

Krešo je još uvijek u procesu razvoda od svoje supruge Renate, ali ta procedura traje i traje. Krešo je u međuvremenu otvorio konzultantsku firmu za izvlačenje novca iz europskih fondova pa će se uskoro angažirati i oko nekih seoskih projekata. U selo svraća povremeno, uglavnom kad ima neki konkretan posao vezan za njihove projekte.

Talentirani glumac često na svom Instagram profilu, s vjernim pratiteljima, voli podijeliti uspomene iz djetinjstva. Tako je sve iznenadio fotografijom u svom prvom glumačkom kostimu.


"Mislim da je ovo bio moj prvi glumački kostim. Wannabe Bogart", našalio se Janko, a njegovi obožavatelji s oduševljenjem su glumca hvalili u komentarima. "Baš si zgodan", "Jako lijepo, prvi počeci", "Medenjak", "I kao dečkić zgodan i vrlo fotogeničan! A tek danas?", samo su neki od komplimenata kojima su pratitelji nagradili glumca.

Nedugo zatim, Janko Popović Volarić oduševio je još jednom fotografijom iz djetinjstva. Na njoj se da primijetiti da je glumac tada bio nešto stariji, a ono što je iznenadilo sve, bila je frizura koju je tada nosio.


Osim u seriji "Kud puklo da puklo", Janka Popovića Volarića gledali smo u brojnim projektima Nove TV. U glavnoj ulozi Ranka Hajduka, prije više od 10 godina, osvajao je djevojku Lorenu u seriji "Najbolje godine". Vidjeli smo ga i u ulozi Lucijana u seriji "Larin izbor", a javnost ga dosta pamti i po požrtvovnoj ulozi Tome Viteza iz serije "Čista ljubav". Gledatelje uveseljava i kao član žirija u emisiji "Supertalent", a u voditeljskim se vodama okušao kada je s našom Mijom Kovačić vodio emisiju "Ples sa zvijezdama".

Uskoro ćemo glumca vidjeti i u još jednoj uspješnici Nove TV, seriji "Dar Mar", za koju je glumac morao promijeniti čak i imidž, čime je također nasmijao mnoge na društvenim mrežama.
 


Janka Popovića Volarića gledajte u seriji "Kud puklo da puklo" u kojoj vas očekuju nove (ne)zgode Oštrovčana svakim radnim danom u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode serije gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju