Zaraznog osmijeha još od malih nogu!

Kazališnu, filmsku i televizijsku glumicu, Mirnu Medaković Stepinac, u ulozi Katarine Došen gledamo u HIT seriji Nove TV, "Kud puklo da puklo".

Mirna u seriji donosi lik obrazovane i inteligentne liječnice Katarine, Đurine unuke, čija ju je smrt i dovela u sam Oštrovac. Tamo se zaljubila u šarmantnog rendžera Damira Gavrana, kojeg je utjelovio karizmatični crnogorski glumac Momčilo Otašević, s kojim je i sama Mirna ostvarila veliko prijateljstvo na setu. Podsjetimo, na snimanju serije, popularni se glumac zaljubio u zgodnu kolegicu Jelenu Perčin s kojom danas ima dvoje djece. Više o tome pročitajte ovdje.

Budući da je vrlo aktivna na Instagramu, ne čudi što je prati više od 26 tisuća vjernih obožavatelja koje glumica svakodnevno uveseljava i iznenađuje simpatičnim fotografijama iz privatnog života. Tako je nedavno sve iznenadila i nasmijala fotografijom iz djetinjstva na kojoj primjećujemo njezin zarazni osmijeh.

 

 

"Fašnik prije 30-ak godina", napisala je glumica uz prigodan emoji jagode, što potvrđuje da se i radilo o preslatkom kostimu jagode. "A vidi jagodicu malenu", "Kako si užasno preslatka", "Kako si samo slatka, najslađa bebica", samo su neki od komentara kojima su Mirnu obradovali njezini kolege i obožavatelji.

Inače je majka trogodišnjih blizanki čije anegdote također nerijetko podijeli na Instagramu. Upravo je zbog toga dobila i brojne komentare u kojima su se mnogi složili kako su njezine djevojčice slika i prilika same glumice.

 

 

Mirnu Medaković Stepinac ne propustite gledati svakog radnog dana u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode serije "Kud puklo da puklo" pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju