Mirana Kurspahića upoznali smo u prvoj sezoni HIT serije Nove TV, "Kud puklo da puklo"!

Zagrebačkog kazališnog redatelja, glumca i performera, Mirana Kurspahića, javnost se najviše sjeća po osebujnoj i zanimljivoj ulozi Tomislava Mamića iz HIT serije Nove TV "Kud puklo da puklo". Tomislav je Miličin sin i Snježanin suprug koji osjeća laganu averziju prema Oštrovcu i životu na selu općenito. Često je nehotice duhovit, ali i pomalo arogantan gradski šminker. Nije previše bistar i radišan, no živi dobro jer mu se majka bogato udala. Dio nasljedstva uložio je u hotel Đurin san, pa željno iščekuje dio dobiti. Sa Snježanom i djetetom živi u Zagrebu, no povremeno svraća u Oštrovac, prije svega kako bi provjerio u kakvom je stanju hotel.

Ovaj 41-godišnji glumac svoje pratitelje društvenih mreža, ali i širu javnost iz dana u dan iznenađuje, u najmanju ruku kreativnim i zanimljivim modnim kombinacijama, kao i čestim promjenama frizure i brade, zbog čega je izgled glumca danas potpuna suprotnost izgledu lika Tomislava kojeg je utjelovio u dvjema sezonama serije, 2014. i 2015. godine.

 

 

Posljednjih godinu dana, Miran Kurspahić ljubi deset godina mlađu djevojku, glazbenicu i kantautoricu, Riječanku Mirnu Škrgatić, koja također sa svojim obožavateljima često podijeli zabavne trenutke s Miranom Kurspahićem.

 

 

Ovaj se par zbog svoje društvene osobnosti teško nosi s okolnostima "novog normalnog", što potvrđuju i njihove riječi na društvenim mrežama.

"Nedostaju mi izlasci. Lijepe su kućne zabave i pijanke u krugu bliskih prijatelja, ali ništa ne može zamijeniti onaj osjećaj kad se spremaš za izlazak. I onda se doma uređuješ, odijevaš, zagrijavaš... Postoji neka, čak bih rekla ritualna magija u tom procesu i činu. A onda, konačno izađeš van i čak ne mora biti svaki put spektakularno, ali važno je da si izašao i upio malo vanjskog svijeta, onog van svoja četiri zida i susjedstva. Doživio možda neka nova iskustva, stekao neka nova poznanstva, osjetio da si živ. Nedostaje mi divljanje na koncertima, pa i na onima na koje slučajno zalutaš, bez intencije za ičim, ali eto, nešto ti se ipak svidi i nije ti žao što si tamo. Neko novo iskustvo. Nedostaje mi čak i ono što sam mrzila - poput smrada dima u kosi, gužvi na šanku, smrzavanja dok čekaš prijevoz. Sve mi to jako nedostaje. Baš jako", nostalgično priznaje Miranova djevojka u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj možemo primijetiti i posebne, ali izrazito zanimljive odjevne kombinacije ovih dvaju umjetnika.

 

 

Osim u seriji "Kud puklo da puklo", Mirana Kurspahića gledali smo i u drugim uspješnicama Nove TV od kojih su svakako najpoznatije serije "Najbolje godine" i "Larin izbor". Jednom smo prilikom mogli vidjeti i i kako se snalazi u ulozi žirija, kada je u njemu bio i gost u 2. sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju