Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije...

Nakon što je Oliver pohvalio Snježanin rad, Tomislav se boji da bi ga Snježana mogla ostaviti i otići u Zagreb graditi karijeru ako za to sazna pa dvoji oko toga što učiniti. Ipak, odluči se reći joj istinu. Pomalo raznježen, istovremeno ju i zaprosi. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Snježana pristaje udati se za Tomislava te oboje javljaju svojim obiteljima da se žene. Ane konačno prihvaća i blagoslivlja Snježanin brak, a Marko i Milica, poneseni emocijama napiju se do besvjesti. Don Ante otkriva da Oštrovčani snimaju film o njemu i saznaje za njihove namjere. U međuvremenu, film je snimljen i predan Zokiju u ruke. Barbara nagovara Mirka da ona preuzme brigu oko Zokija, no Mirko ne želi pristati pa se Barbara odlučuje na drastične mjere - zaključava Mirka u župni ured te sa Zokijem i Milom odlazi na kolodvor u Zagreb, odakle će nastaviti prema Rimu.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju