Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

U Oštrovac je stigao Srećko kojeg je Barbara zvala kako bi platio put Diani i Josipu. To Svetu nervira od njegovog samog ulaska u kuću, a za vrijeme ručka situacija i eksalira. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Zdenka zamoli Milu da razgovara s Damirom i nagovori ga da ode na pretrage. Umjesto toga, Mile se sukobi s Markom: očevi se posvađaju oko krivca za neplodnost.

Kako bi iskamčio novce namijenjene azilu, Mile ima plan: da bi povjerenika uvjerio u tolerantnost mještana, organizirat će paradu tolerancije. Mate, zatečen time što je glavna zvijezda parade, pred svima poljubi Tinu kako bi dokazao da nije gay. No, parada ipak uspije i Mile likuje.

Ipak, kad se azilanti, među kojima i Mirsad, već sljedeći dan pojave u hotelu, Mile se nađe u problemu. Diana se naljuti kad shvati zašto je Barbara zvala Srećka. A kada Sveto nadoda da ih je uhvatio u klinču na kauču, situacija se zahukta. Diana i Josip zgroženi odlaze, a Barbara od Srećka traži da plati Dianino putovanje te on krade Mirandinu ogrlicu. Kada Miranda shvati da joj je nestala ogrlica, za krađu optuži azilante.

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju