Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Obitelj Gavran vraća se sa Ivkinog sprovoda. Mile je zlatan prema Zdenki. Malo ga peče savjest zbog krivotvorenja, ali svejedno jedva čeka čitanje oporuke. Biserka dolazi u Milinu kuću s odvjetnikom te uslijedi čitanje oporuke. Mile je napet. Odvjetnik izjavljuje kako je Ivka ostavila svu svoju imovinu Damiru. Biserka pobjesni i krene napadati Milu koji se brani. Zdenka odlazi razgovarati sa Stipom i u njegovom smeću otkriva dokaze da su Mile i Stipe krivotvorili oporuku. Zdenka je bijesna na Milu:

 

Kako radnici odbijaju raditi u šumi dok je medvjed živ, bijesna Milica uzima pušku i kreće u lov s Markom. Na prvi šušanj Marko bježi, a hrabra i luda Milica nastavlja sama:

 

 Marko se vraća kući i obaviještava svih kako je Milica ostala u šumi i sama krenula u lov na medvjeda. Svi su u šoku. Katarina traži Damirovu pomoć i oni bezuspješno traže Milicu po šumi. Nailaze na tragove borbe i komadić Miličine odjeće na kojem su tragovi krvi. Katarina i Damir strahuju da se dogodilo ono najgore.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu serije gledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju