Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Sveto obavijesti Milu da je Dalibor lažljivac te se njih dvojica krenu s njim obračunati. Sveto udari Dalibora i 'spašava' Suzanu. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Slave shvaća da je ostao bez prebijene pare te odlazi moliti Darija da ga vrati na posao. Kada ga ovaj odbije, Slave odluči štrajkati glađu zavezan pred hotelom. Mile je izbezumljen zbog Slavinog štrajka i moli Darija da ga primi natrag na posao. Od silnog pritiska Zdenke, a sada i Marka, Damir ne doživi erekciju. Katarina ga tješi, no Marko ih i dalje izluđuje. Ovaj put vlastoručno izrađuje kolijevku za budućeg unuka – od kućnog namještaja.



Mate se odluči ispričati Larissi, ali i s njom raskinuti. No, ona izmišlja da joj je umro stric te od Mate traži potporu i ljubav. Kada ponovo pokuša prekinuti s njom, ona ga ucijeni suzama te odlazi kod babe Jake, zabrinuta za njegovu muškost. Dok pohađa satove klavira, baba Jaka promatra Matu, nezadovoljna onim što vidi.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju