Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Katarina i Damir su u mukama - mogu imati djecu, ali ne jedno s drugom. To objašnjavaju i Višnji, ali ne znaju kako će to priopćiti Mili i Zdenki. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije:

Miranda Lidiji nudi lažnu ruku pomirenja i poziva ih sve na večeru. Mate i Tina su zatečeni Lidijinim pristankom na večeru sa Žeravicam. Tina na večeri brzo prozre Darijevu igru i uzvrati mu: najavi skori brak s Matom, ako se Dario slaže, a on se mora složiti kako ne bi pokazao sa zapravo - glumi. No, Mate to shvati ozbiljno i zaprosi Tinu zaručničkim prstenom koji mu je dala majka Lidija. Zatečena Tina ga odbije, a povrijeđeni Mate joj govori neka napusti Stipinu kuću.

Dok u Svetinoj kući traje proslava buduće prinove, Marko nastoji proširiti pogrebni posao te uz pomoć Srećka nabavlja pogrebna kola. Kada ispred Đurine kuće ugleda mrtvačka kola, Višnja se prenerazi.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju