Pogledajte što vas očekuje u današnjim epizodama...

Trenutak koji je promijenio povijest - u Oštrovcu je s emitiranjem krenula prva radio postaja, tzv. Radio Kuna. Josip, raspoložen u voditeljskoj ulozi, poželio je dobrodošlicu svim slušateljima. Prve trenutke Radija Kuna te urnebesne trenutke koji vas očekuju pogledajte u videu:

Snježana i Diana lukavo su pristupile činjenici da je radio krenuo s emitiranjem:

Milica nastavlja sa svojim planom da Katarina i Tomislav uđu u odbor, a ona zauzvrat seljanima plaća kredite te traži podršku u Katarini. Katarina sumnja u Miličine namjere, ali shvaća da je to jedini izlaz iz situacije.

Snježana i Diana podržavaju radio te postaju voditeljice svoje prve modne emisije, na užas Ane i Barbare, koje su apsolutno protiv nove propagande. Damir poludi kada Milica sugerira Katarini da se kandidira za predsjednicu. U žaru svađe s Damirom, Katarina se odluči kandidirati – njemu u inat. Damir se naposljetku također kandidira te počinje rat između dvaju kandidata. Damir i Katarina spremaju se za sučeljavanje na radiju. Milica priprema Katarinu, a Zdenka od Damira zahtjeva da se ponaša kao gospodin.

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštenu epizodu serije gledajte besplatno na novatv.hr!

„Nemoj se uzrujavati, ionako ću pobijediti!“ Neda Parmać i Marina Orsag u vatrenom polufinalu I TLZP

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju