Za Eciju Ojdanić, godine su samo broj!

Poznatu kazališnu i televizijsku glumicu, Eciju Ojdanić, gledamo u HIT seriji Nove TV, "Kud puklo da puklo". U seriji je utjelovila lik Barbare Murgić, Dianinu samohranu majku te Josipovu punicu. 

Pomalo hladna i konzervativna seoska učiteljica, inteligentna je i sposobna osoba, ali zbog svoje staromodnosti sve shvaća preozbiljno i nema smisla za humor, što je često dovodi u sukob s ostalim Oštrovčanima, posebice s Mirandom, koja joj nikako ne odgovara. Međutim, u novoj sezoni prepoznaje Sarin potencijal i silom je pokuša upisati u svoju školu, što na kraju propadne, pa se Sara vrati u Zagreb. Iako je pomalo razočarana što njezina kći Diana nije krenula njezinim stopama, presretna je kada sazna da će uskoro postati baka.

Popularna je glumica prošlog ljeta proslavila 46. rođendan, a da su za nju godine samo broj, definitivno potvrđuju fotografije na njezinom Instagram profilu, gdje svakodnevno iznova oduševljava pratitelje svojim besprijekornim izgledom.

 

 

Komentara laskave prirode na njezinim fotografijama nikad ne nedostaje. "Baš si brutalno zgodna", "Bože... Toliko si predivna", "Hrvatska Cate Blanchett", samo su neki od komplimenata s kojima se ova poznata glumica svakodnevno susreće.

A da je i u vrhunskoj formi, Ecija nerijetko podijeli sa svojim obožavateljima koji su jednostavno očarani savršeno isklesanom figurom naše glumice.

 

 

"Ako sam ja otišla iz teretane, teretana nije otišla od mene", krajem je studenog prošle godine napisala glumica, u vrijeme kada su se zbog epidemiološke situacije zatvorile teretane. Uz to je nadodala i prikladan hashtag, #najtamnijanoćprijesvitanja, kojim je pokazala koliko joj je to teško palo. No glumica se na vrijeme opremila vlastitim spravama, nakon što je za vrijeme prvog lockdowna bila primorana improvizirati. "Za vrijeme prvog lockdowna vježbalo se s deterdžentima, usisavačima, i sličnim rekvizitima. Sad se već nakupilo bućica, trakica... nadam se da kraj pandemije neću dočekati s full opremom", napisala je tada glumica.

 

 

Osim u ulozi Barbare u seriji "Kud puklo da puklo", Eciju Ojdanić gledali smo u brojnim projektima Nove TV od kojih su svakako najpoznatije serije "Larin izbor", "Zlatni dvori" i "Drugo ime ljubavi". Jednom je prilikom sudjelovala kao gošća u rubrici "Kuhanje je IN" u IN magazinu, a 2019., gledali smo je i kao natjecateljicu u showu "Ples sa zvijezdama".

 

 

Nove avanture s Ecijom Ojdanić u ulozi jedinstvene Barbare Murgić, u seriji "Kud puklo da puklo", ne propustite pratiti i sljedećeg tjedna, kada vas očekuje nova doza zabave u večernjem terminu na Novoj TV! Propuštene epizode serije pogledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju