Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi...

Mile s Mirkom dolazi u bolnicu kako bi depresivnom Sveti kazao da je Barbara zvala inspekciju. Ipak, njegovo zdravlje ga zabrine, pa odluči preuzeti krivnju na sebe i potpiriti netrpeljivost između njih dvojice kako bi kod Svete probudio strast za životom. 

 

Kad Barbara sazna da je Mile preuzeo krivicu, odluči sve prešutjeti i pretvarati se da je Sveti najbolja prijateljica. Tomislava i Snježanu pak iz jarka izvuku Damir i Katarina. Snježa je bijesna jer je Tomislav krivi za tu nesreću i ne shvaća da je ona samo htjela pomoći.

 

Tomislav dolazi kući i zatiče majku u poljupcu s Duškom. Zgrane se i razljuti kad shvati da mu se Milica nije javljala jer je bila s Duškom na jedrenju. Prekida s Duškom i uspijeva nagovoriti Tomislava da joj oprosti. Snježa, koja je još uvijek ljuta na Tomislava, govori Gogi kako su muškarci kreteni, skupa s Damirom, koji slini za Katarinom. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju