Pogledajte što vas očekuje u epizodi...

Don Ante s Barbarom piše lascivna ljubavna pisma, koja ona podmeće u Mirkov župni ured. Mile i gluhi Stipe saznaju da biskup dolazi u selo, pa mu pripremaju srdačan doček, pokušavajući osvjetlati Mirkov obraz. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

 

Diana oduševljenom biskupu recitira njegove pjesme, a Mile neprestano ističe Mirka kao organizatora skupa. Mirko propada u zemlju od neugode. Nakon što shvati da Mile nešto muti, don Ante odlazi u Milinu kuću izvući biskupa i optužiti don Mirka. Mile ga preduhitri i predlaže promociju biskupove knjige poezije u mjesnom uredu. Biskup je van sebe od sreće.

Ane i Sveto ne žele stajati i čekati da se problem sela sam riješi – odlaze kod Đurinih, gdje dolazi do okršaja između Katarine i Ane. Damir ih smiruje, a onda se i sam zakači sa Katarinom (koja mora prešutjeti pravi razlog zašto se ne želi upisati u Oštrovac). 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode serije gledajte besplatno na novatv.hr!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju