Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Josip pokuša oraspoložiti depresivnog Svetu tako što mu namjesti štand na cesti s proizvodima koje je kupio novcem posuđenim od Mirka. No, Sveto to doživi kao uvredu. Želi samo da ga svi puste na miru da umre. Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi:

 

Katarina pokušava nagovoriti obitelj da dopuste njoj i Tomislavu da napuste Oštrovac kako bi selu pripao novac koji bi im seljani, nakon što namire dugove, vratili. Svi protestiraju, a posebno Tomislav. Kada sazna da Tomislav ne želi pristati na Katin plan, Snježana se posvađa s njim i traži razvod. Ane na to poludi, nije mislila da će Snježa otići tako daleko. 

Mile i Stipe su svjesni da ne mogu ništa napraviti bez Tomislava pa zamole Svetu i Josipa za pomoć. Sveto je dobio zadatak da nagovori Mirka da pozove Milicu i Marka na razgovor, a Josip da namami Tomislava iz kuće kako bi ga oteli. Sveto svoj dio plana odrađuje te zaključava Milicu i Marka u župni ured. 

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju