Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi serije

Nakon što mu je Ivica ponudio direktorsku poziciju, Sveto diže ruku za dućan - otvaranje je izglasano. Barbara je bijesna zbog Svetine izdaje, ali i odlučna ne izgubiti školu. Prvo pokušava riješiti problem na Odboru, onda gnjavi Tomislava, a na kraju sve prenese bijesnim roditeljima te se sa djecom zabarikadira u zgradu škole i pozove medije. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:



Josip kaže Damiru kako je vidio Katu s Ivicom na roli filma. Damir je šokiran. I dok Ivica i Katarina izglađuju početne nesporazume, Damir ludi od ljubomore i nokautira Ivicu. Marka to razveseli jer on navija da Kata i Ivica budu par, a računa da je Damir sad prošlost. Damir i Kata se sve više udaljavaju.



Mile je lud jer Sveto puca na direktorsko mjesto, a Damirov napad na Ivicu ga još više udaljava od pozicije. Čuje da se Barbara zaključala u školi i odlučuje riješiti situaciju. Udružuje se sa Svetom i pokušava prevariti novinare. 

Najzanimljivije trenutke koji vas očekuju pogledajte u galeriji:

Seriju "Kud puklo da puklo" ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Propuštene epizode gledajte besplatno na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju