Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije

Barbara se vraća u Oštrovac. Željna je osvete. Katarina pred odborom konfrontira Milku jer je poslala Zokija da ih zarazi kozicama. Krešo se teško nosi s paranoičnim Tomislavom koji je bolestan već u iščekivanju vodenih kozica. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Šokiran okrutnošću i bešćutnošću, Mile motivira Svetu da je zajednički spriječe. Uto se iz toplica vraća preporođena Barbara, šokira ih ljubaznošću i lažnom spremnošću na zakapanje ratnih sjekira. Politika je više ne zanima!Svetu Barbara pridobije bez problema pa ga okrene protiv Mile. Barbara prijavi Svetu poreznoj upravi, ostvarujući svoj naum da krivnju prebaci na Milu, ne sluteći da će posljedice po Svetu bit kobne! Kada Tomislav konačno i dobije temperaturu, Katarina odlazi spavat u automobil, da izbjegne zarazu. U kući je kaos.

Damir joj dolazi pred vrata taman da shvati što se događa Došenovima. Bez njenog znanja, moli vel. Mirka da joj pomogne i Katarina svoj novi privremeni krov nalazi u župnom uredu. Atmosfera pomalo neugodna.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

 

Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju