Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi...

U tijeku je organiziranje Katarininog vjenčanja. Dolazi Višnja s vjenčanicom i primjećuje Katarinine dileme oko udaje, koje ova odlučno negira. Denis pokušava držati ljubavnicu pod kontrolom, a Damir pada u depresiju kada saznaje da se Katarina udaje već za dva dana. Opija se za utjehu i vraća natrag doma Zdenki i Mili. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Stipe i Mile pokušavaju uloviti vepra, ali ih Damir uhvati u lovu unutar parka i udari im kaznu, na Milino ogorčenje. Svejedno nastave s lovom i slučajno upucaju Marka u stražnjicu (koji je također u lovu s Tomislavom), zamijenivši ga za vepra. Marko završi na dramatičnom vađenju sačme iz stražnjice kod Katarine i Denisa.Julija i Franjo, Denisovi roditelji, dolaze u posjet. U startu se uspijevaju zakačiti s Anom u krčmi, a Julija poslije i šarmira Svetu. Upoznaju se s Katarininim roditeljima upravo u nezgodnom trenutku vađenja sačme iz Markove stražnjice.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju