Saznajte što vas očekuje u današnjoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo'

Barbara ide od kuće do kuće i "dobronamjerno" upozorava o uredbi o uređenju okućnica. Kroz razgovor s Krešom Katarina shvati da možda bolje da se ne inate pa ona odlazi do Damira i moli ga za prijevoz do Gospića kako bi kupila nešto za uređenje.Na putu ostaju bez benzina i Kata osumnjiči Damira da izvodi stari švalerski trik. Pogledajte što vas očekuje u današnjoj epizodi:

Tu se posvađaju i Damir zove Josipa da mu donese goriva. Josip podsjeti Damira da bi mogli malo vandalizirati vrt don Ante koji je u blizini. 


Snježana dobiva poziv za novi spoj od Tomislava kojem puno pomaže Krešo s idejama i realizacijom. Krešo se poželio Renate, ali ona ga otpili preko telefona. Snježana želi prekinuti sve veze s Tomislavom, ali kad vidi koliko se potrudio (Krešo) daje mu još jednu šansu. Padne na morske zvukove i ugođaj i završi s Tomislavom u krevetu. Stvar se dodatno zakomplicira jer im je bilo lijepo i javljaju se iskreni osjećaji. Ane nađe poruku, dođe do Đurinih i izvede polugolu Snježu iz kreveta. 

Vel. Mirko šeće selom i vidi Mandu u radovima. Jako puno radi na jakom suncu i umre Mirku pred očima. On zovne snage reda (Stipu i Ljubu) koji naprave očevid i jako se naljuti na Barbaru i babe koje napadne zbog ubojstva. Kad Mile čuje detalje odluči se ponovno aktivirati politički. Stipe ga naravno nagovori na to.

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:



Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju