Saznajte što Vas očekuje u novoj epizodi serije 'Kud puklo da puklo'

Selom se proširila priča da Damir ne može. Zato Zdenka odlazi Katarini da joj objasni da njen Damir može, ali samo kad voli. Damir je u tome zatiče, pa osramoćen poziva Katarinu na ples. Snježana, nakon informacije o Damiru, na ples poziva Ljubu i Stipe prihvaća. Katarina želi kopati, a Damir je zeza da nije dovoljno ženstvena. Pogledajte što Vas očekuje u današnjoj epizodi:



Krešo nalazi Tomislava u krčmi i pred svima ga fizički napada. Tomislav ga nokautira. Velečasni Mirko je u crkvenim knjigama našao priču o kipu. Kip je zakopao svećenik da spriječi krvoproliće između Oštrovca i Krasinca. U Oštrovac, na poziv velečasnog Mirka, stiže don Ante svećenik iz Krasinca u pratnji krasinačkog policajca Nediljka. Sukob don Ante i Mile skoro završi tučom.  

Krasinčanima. Selo je u pripremama za ples. Sveto donosi i kareoke mašinu. Diana radi plakate, a Stipe, Ane i Barbara uređuju krčmu.
Radovi na kopanju kanala se nastavljaju. Katarina ide u salon oprati kosu, ali je Diana i Zdenka nagovore na frizuru za večerašnji ples.  

Najzanimljivije trenutke epizode pogledajte u galeriji:

Seriju 'Kud puklo da puklo' ne propustite od ponedjeljka do petka na Novoj TV. Seriju pratite i na Nova Plus!

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju