Apsolutna senzacija ukrajinskog Supertalenta i svjetski popularna umjetnica Kseniya Simonova dolazi u hrvatski Supertalent!

Magazin Forbes 2014. godine Kseniyju Simonovu i njezinu umjetnost crtanja pijeskom kojom zarađuje za život, uvrstio je na listu 10 najzanimljivijih poslova na svijetu, a ove nedjelje njezin talent kojim fascinira cijeli svijet imat će priliku vidjeti i gledatelji Supertalenta u drugoj polufinalnoj emisiji uživo na Novoj TV.


Ova jedinstvena umjetnica odnijela je pobjedu u ukrajinskom Supertalentu 2009. godine kada je oduševila javnost vještom kombinacijom animacije, slikarstva i glazbe stvarajući svoj vlastiti jezik umjetnosti – jezik crtanja s pijeskom. Iako pomalo neuobičajena tehnika za umjetnike, Kseniya je postala poznata upravo zahvaljujući svojoj različitosti koristeći pijesak u stvaranju slika i priča.


Umjetnost koju Kseniya stvara je čarobna. „Ono što ja radim jest da stvaram kazalište u svojoj glavi i to je moje unutarnje kazalište. Pijesak je vrlo pogodan animacijski mediji koji je vrlo fleksibilnog karaktera. Putem njega pokazujem što se događa u mojoj glavi i reprezentira likove koje ja mogu stvoriti u sebi“, kazala je Kseniya u intervjuu za Gbtimes.


Iako je sve počelo kao hobi, pobjedom u Supertalentu, gdje je u finalu pijeskom ispričala tužnu priču kojom je prikazala posljedice njemačke invazije tijekom 2. svjetskog rata i dirnula mase, postala je apsolutna senzacija, a sada putuje svijetom gostujući i crtajući za mnoge visoke dužnosnike i kraljevske obitelji.


Ideja i njezina vizualizacija najznačajniji su elementi animacije u pijesku na kojima počiva vrijednost te umjetnosti, a što je Kseniya pripremila za hrvatsku publiku, doznat ćemo ove nedjelje u drugoj polufinalnoj emisiji Supertalenta. U novom izdanju popularnog showa Nove TV svoju priliku za ulazak u finale ima novih desetero polufinalista, a osim deset jedinstvenoh točaka bit će zanimljivo vidjeti i Ksenyju Simonovu koja već godinama oduševljava svojim iznimnim talentom.

>> PREUZMITE SUPERTALENT APLIKACIJU - obogatite iskustvo gledanja showa kroz dodatan sadržaj

Supertalent gledajte nedjeljom od 20h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na supertalent.hr!

Pratite #SupertalentHR i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o YouTube


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju