Baby Dooks razvalio prezentacijom tanjura: „Po noći ne spavam nego čitam konvencionalno kiparstvo u gastronomiji.“

U Testu kreativnosti u kojemu su kandidati kuhali u parovima za jednom radnom jedinicom s glavnom namirnicom - purećim fileom i bulgurom, koje je Ricardo odabrao, najbolji su bili Ksenija, Hrvoje i Ricardo. Kseniji je Andrej kazao kako je u klasičnim jelima „tata-mata“, za Hrvojevo jelo je rekao da je „restoranske kvalitete“, dok je Ricardu još jedanput ponovio: „Opet dokazuješ da dobro barataš ovim slatko-kiselim okusima, očito je to u tvom gastrorukopisu“.


Ovoga puta, nažalost, za štednjakom nije bilo Leona, kojega je shrvala bolest te je morao strogo mirovati. Koketiranje Mile i Radovana i ovoga puta obilježilo je kušanje njezinog jela. Budući da je spremila laganu juhu, koju inače preferira za doručak, Radovan ju je upitao da li je možda Igor koji je dijelio radnu jedinicu s njom, utjecao na nju obzirom na svoje veganstvo, na što mu je Mila odlučno odgovorila: „Ne dragi Radovane, samo ti!“, a Radovan se nadovezao: „Želio bih da mi svaki dan tako počne!“ Mrkvi u Igorovom jelu Andreju je bilo previše, dok je Ani najviše zasmetao ljuti umak. „Ubio me s umakom!“ komentirala je Ana. Sementinom jelu, zaključio je Andrej, nedostaje karaktera dok se jelo njezine cimerice iz radne jedinice, Andree, veoma svidjelo žiriju što je nju jako iznenadilo. „Mogu li se sada udati?“ priupitala ih je Andrea, na što joj je Radovan odgovorio: „Bolje ne!“ Najsmješnijem dvojcu – nespretnom Dooksu i pedantnoj Lani, unatoč skeptičnim predikcijama, zajedničko kuhanje odlično je prošlo.

 

„Kako se kaže, muškarac je glava kuće, ali da je žena vrat koji ga okreće. Tako da je to bio slučaj i kod nas, ja sam malo šefovala, a on je slušao i onda to dobro funkcionira“, otkrila je Lana. Lanino jelo svidjelo se žiriju, a Baby Dooks oduševio je žiri prezentacijom jela, koja mu do sada nije išla u korist. „Moram te pohvaliti za prezentaciju, svaka čast! Ovo je onako kako jela trebaju izgledati.“ čestitao mu je Andrej na što je on dodao: “Po noći ne spavam nego čitam konvencionalno kiparstvo u gastronomiji.“ Ivani je Ana komentirala da joj u jelu nedostaje malo soli, dok je Andrej Ervinu kazao kako je mana njegovog jela ta da je sve jako slatko. „Očito imate neki skriveni talent za kuhanje jer ovi okusi koje ste stavili unutra su stvarno super izbalansirani!“ poručila je Ana Vladi koji za nju ima samo riječi hvale. „Divna Ana, nevjerojatno je kako žena uspijeva svakog puta biti sve zgodnija!“ zapitao se Vlado.

Celebrity MasterChef gledajte u nedjelju u 21:45h, a ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju