Druga sezona od ponedjeljka, 5. rujna na Novoj TV!

Na Novu TV dolazi druga sezona planetarno popularne serije „Krypton“ nastale po uzoru na likove iz DC franšize. Smještena dvije generacije prije uništenja Supermanova rodnog planeta, serija prati Seg-Ela (Cameron Cuffe), djeda legendarnog Čovjeka od Čelika čija je Kuća El izopćena i osramoćena.

Vodstvo Kryptona je u neredu, a Seg-El susreće vremenskog putnika sa Zemlje, Adama Strangea (Shaun Sipos) koji ga upozorava da ima malo vremena da svoj voljeni svijet spasi od kaosa. Dok se bori da povrati obiteljsku čast i zaštiti svoje voljene, Segu je povjerena i zaštita budućnosti svoga nasljeđa, sudbina koja će dovesti do rođenja najvećeg superjunaka koji je ikada živio.

Druga sezona serije započinje s radnjom šest mjeseci nakon događaja u Fantomskoj zoni. Dru-Zod preuzeo je cijeli Krypton osim jednog mjeseca; Wegthor. Dok Val-El i Jax-Ur grade otpor, Lyta-Zod pokušava ga slomiti. Za to se vrijeme Seg-El netragom izgubi, a Adam Strange pokušava ga pronaći. Druga sezona „Kryptona“ prati napete trenutke podijeljene grupe za vrijeme dok se pokušavaju okupiti.

Drugu sezonu serije "Krypton" ne propustite pratiti od 5. rujna na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju