Hoće li pošteni inspektor i sutkinja uspjeti stati na kraj mutnim poslovima Zaglavljana?

 Nakon mutnih poslova ministra i načelnika, u Zaglave stižu pošten i odgovoran inspektor Margetić te odrješita sutkinja Jović. Kako će njih dvoje pokušati stati na kraj lukavim zaglavljanskim likovima, vidjet ćemo u narednim epizodama popularne serije Nove TV.

Inspektora Margetića utjelovio je Krunoslav Klabučar koji je svoj lik opisao kao profesionalca koji se trudi držati slova zakona. ''Kod njega nema privilegiranih, jer smatra da su pred zakonom svi jednaki. Ipak, kao državni službenik mora izvršavati zapovjedi nadređenih. Snimao sam scene s, uvijek spremnim i dobro raspoloženim, Momčilom i po prvi put s dragom kolegicom Dorom Fišter. Samo snimanje je proteklo u odličnoj atmosferi, jer dobro uigrana ekipa Nove TV predvođena vrhunskim redateljima stvara uvjete u kojima se glumac može u potpunosti posvetiti ulozi koju igra. Krajnji je rezultat serija koju gledatelji vole i čije se epizode s nestrpljenjem iščekuju'', kazao je Krunoslav.

Glumica Dora Fišter će u istoj epizodi ''Kumova'' utjeloviti sutkinju. ''Moja uloga je sutkinja Tanja Jović koja je s 'neprijateljima' hladna i odrješita, a za svoje ljude topla, pristupačna i spremna pomoći. Najviše scena sam imala sa Momčilom i Vlastom koji su zaista divni kolege i nastoje ti napraviti da se ti kao gost ugodno osjećaš na setu na kojem su oni svaki dan'', otkrila je Dora te dodala kako na snimanju hit serije ''Kumovi'' vlada ugodna i prijateljska atmosfera. ''Ekipa je uhodana i vrlo dobro vlada materijalom pa je nama padobrancima, gostujućim likovima, lako uskočit na tako pripremljen teren'', kaže Dora.

U sljedeći epizodama vidjet ćemo kako će Stipan i Aljoša pokušati izvući Janka iz nevolje, ali i shvatiti da sami neće moći puno napraviti te da trebaju pomoć. Stipan, potpuno ljut zbog svega i zabrinut za svoju obitelj, ne može se više kontrolirati te se suoči sa ministrom i fizički nasrne na njega. Zvone po ministrovu nalogu mora vratiti ministrov skupocjeni poklon. Dok se mjestom širi vijest o Janku, Zvone i Anđela odlaze po poklone kod Gotovaca. Nakon svađe sa Vesnom, Anđela uzima svadbene poklone i namješta Lucinu garsonijeru, a Luce je u šoku. Ivka će pronaći Matijin test za trudnoću. Iako joj Matija isprva pokušava lagati, na koncu će biti primorana priznati istinu.

Ne propustite nove uzbudljive nastavke popularne serije 'Kumovi', od ponedjeljka do petka od 20.15 na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju