Od idućeg tjedna gledatelji Nove TV imat će priliku pratiti novi show 'Ljepotice i genijalci', a kroz uzbudljiva natjecanja u utrci za glavnu nagradu kandidate će voditi poznato televizijsko lice - Igor Mešin.

 „Show 'Ljepotice i genijalci' novi je format koji će gledatelji zasigurno obožavati i drago mi je da je voditeljska palica pala u moje ruke. Riječ je o slavljenju razlika, upoznavanju samog sebe, iskušenjima i nadilaženju vlastitih granica. Bit će svakako zanimljivo vidjeti kako će se naši kandidati snaći u raznoraznim situacijama!“, izjavio je Igor.

Upoznajte ljepotice iz showa 'Ljepotice i genijalci'

Već u prvoj epizodi ovog zabavnog showa, gledatelji će upoznati kandidate, ali i doznati tko će koga izabrati kao svog partnera, odnosno partnericu.

Upoznajte genijalce iz showa 'Ljepotice i genijalci'

Natjecatelji će morati pokazati svoj talent, znanje, vještine, ali i socijalnu inteligenciju kroz izvršavanje zadataka i u tandemu osvojiti glavnu nagradu ukoliko izbjegnu eliminacije. Zadaci testiraju njihove vještine i znanja, a odvijat će se u vili u kojoj su smješteni te na različitim vanjskim lokacijama. Kandidati se međusobno ocjenjuju, ali i od strane gostujućih članova "žirija", odnosno posebnih gostiju. Kandidati sudjeluju u svim izazovima kao par, i kao par i napuštaju emisiju nakon eliminacija.

Zabavne avanture ljepotica i genijalaca pratite od ponedjeljka, 18. ožujka, u 22:30 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju