Od 5. ožujka na Novoj TV!

Od ove nedjelje svi će plesati uz najglamurozniji show - 'Ples sa zvijezdama'. Već je poznato koji će plesni parovi svake nedjelje u domove gledatelja donositi plesnu čaroliju, a dok oni predano pripremaju svoje prve koreografije kojima će nastojati impresionirati žiri i publiku, u emisiju stiže i posljednji par – i to voditeljski. Kroz nastupe 13 plesnih parova u 12 emisija omiljenog showa Nove TV vodit će nas Tamara Loos i Igor Mešin.

Voditelji nove sezone glamuroznog glazbeno-scenskog spektakla ne kriju uzbuđenje ususret prvoj emisiji uživo koju ćemo imati priliku pogledati već ove nedjelje, 5. ožujka od 20.15 sati.
„Iznimno se radujem povratku na plesni podij u ulozi voditelja. Zaista je poseban osjećaj ne samo voditi ovaj show koji odiše jedinstvenim šarmom i glamurom, nego i iz prve ruke diviti se koreografijama talentiranih plesača. Veliki novitet ove sezone koja samo što nije počela je i kolegica Tamara koja će u emisiju unijeti dašak nove energije, a svi koji radimo na projektu zaželjeli smo joj toplu dobrodošlicu“, poručuje Igor Mešin.

Poznata radijska voditeljica Tamara Loos prihvatila je novi izazov u dugogodišnjoj karijeri, a ususret vođenju jednog od najgledanijih zabavnih showova osjeća veliko uzbuđenje. „Naći se u tako ogromnom projektu kao što je 'Ples sa zvijezdama' zaista predstavlja izazov i veliko veselje za mene. Moram priznati da je veliko uzbuđenje prisutno jer emisije uživo u udarnom terminu prati velik broj gledatelja, ali kad pogledam cijeli tim ljudi koji stoji iza projekta, shvatim da sam u sjajnim rukama, a tu je i kolega Igor koji će mi, sigurna sam, biti velika potpora u svemu. Članovi produkcije, žiri i plesni parovi posvećeni su, u punom pogonu i odlučni u tome da donesu super zabavu svima pred ekranima, a samim time i nama koji smo dio projekta. Već vidim kako mi nedjelja postaje najdraži dan u tjednu“, otkriva Tamara.

Za samo nekoliko dana 13 plesnih parova stat će na plesni podij u prvoj emisiji uživo i započeti svoju plesnu avanturu. Podsjetimo, u utrci za laskavu titulu pobjednika 'Plesa sa zvijezdama' ove godine natjecat će se Ana Zaninović i Mario Ožbolt, Petra Kurtela i Damir Horvatinčić, Alen Liverić i Ela Romanova, Dario Zurovec i Helena Janjušević, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Deniss Grgić i Jakov Bjelac, Emilija Kokić i Patrik Seretin, Fran Lauš i Rebecca Krajnović, Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Marco Cuccurin i Paula Tonković, Maja Drobnjaković i Marko Mrkić, Mario Mandarić i Helena Naletilić te Tara Thaller i Mateo Cvenić. Tko će u showu već prvim plesnim koracima oduševiti žiri i publiku ne propustite doznati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

Tko će u showu već prvim plesnim koracima oduševiti žiri i publiku ne propustite doznati u nedjelju od 20.15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju