Napokon se osjeća puno bolje..

Čini se kako se Kristina Mandarina najviše na farmi povezala upravo s Josipom, a Andrijana je kazala kako smatra da Josip utječe na nju u pogledu nekih odluka.

Josip, pak, ne može sakriti svoje oduševljenje Kristinom. ''Kristina mi jako paše po osobnosti i mislio sam da će ona biti starleta koja će hodati u štiklama ovdje i koja neće ništa raditi, ali Kristina me jako iznenadila, pokazala se vrlo marljivom, vrlo vrijednom, a najviše me iznenadila u tome što se hvata svakog posla'' poručio je.



Obzirom da ju Josip nagovara da se ne preda u dvoboju, kako je prvotno mislila, Kristina se sada ipak odlučila boriti za ostanak na farmi. Otkrila je i kako se sada konačno opustila te se puno bolje osjeća. ''Ja sam sama sebi ulaskom u ovaj show dokazala da mogu izdržati neke stvari, da se mogu naći u ovakvoj situaciji koja mi nije niti malo poznata. Treba mi vremena da saberem misli. Borit ću se do kraja.'' zaključila je Kristina, a koga će odabrati za drugog duelista u dvoboju, ne propustite doznati!



Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju