Kristijan Crnica u finalnom nastupu Supertalenta.

Jedinstvenim stilom pjevanja i posebnom energijom Kristijan Crnica nema koga nije oduševio na Supertalentu. Spontan i šarmantan glazbenik za finale je najavio svoju verziju poznatog ljubavnog hita i da će svima zapaliti srca svojom izvedbom.

Krasi ga posebna energija, svojim emotivnim nastupom zapalio je srca publike i žirija. Izdao je svoju pjesmu, dobio je menadžerku i sad je napokon istinski sretan.

 

 

"Ja se ne mogu sabrati. Meni je srce toliko luđački lupalo, zbilja mi nije bilo dobro od ljepote. Naravno uvijek je nekako izbor pjesme vrlo vjerojatno nešto što može više ili manje dotaknuti. Međutim s ovakvom vrstom nastupa kakav si ti imao večeras, tvoja karizmatičnost, tvoj stav s kojim si ušao u pjesmu doslovno si mogao pjevati Ringe ringe raja i ja bih imala istu reakciju. Supertalent nikako ne smijemo ograničavati na obrazovanje, na akademsku zajednicu i u tvom slučaju doista sam sretna da djeca imaju tebe kao profesora. Tvoja specifičnost uz tebe je to kako nam prezentiraš svoj talent i ti si moj supertalent", nije bilo kraja Martininom oduševljenju. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju