Borba za preživljavanje počinje uskoro.

 Jedan od natjecatelja showa 'Survivor' je fitness instruktor i računalni tehničar Kristian Rauch. Sebe opisuje kao intuitivnu, discipliniranu, mirnu, zabavnu, snalažljivu, empatičnu i nepredvidivu osobu otvorenog uma s apstraktnim pogledom na život.
Ususret uvom izazovu za novatv.hr portal Kristian je otkrio koja su joj očekivanja, što će joj predstavljati najveći izazov, što je će joj najviše nedostajati za vrijeme ove avanture života. To i još brojne zanimljivosti poglesdajte u video profilu Kristiana Raucha.

Svoje slobodno vrijeme Kristian najviše voli provoditi vježbajući, plešući, meditirajući i boraveći u prirodi, a u životu ga pokreće njegova unutarnja energija. Sebe opisuje kao intuitivnu, discipliniranu, mirnu, zabavnu, snalažljivu, empatičnu i nepredvidivu osobu otvorenog uma s apstraktnim pogledom na život. Kao svoju najveću vrlinu Kristian ističe svoj humanitarni karakter i zalaganje za većinu koju predstavlja, a tvrdoglavost smatra svojom najvećom manom.

 

 

„Odrastao sam u Zagrebu, bavio se raznim sportovima kao što su judo, košarka i boks. Redovno sam kao dijete odlazio na višednevne izlete i raznorazne tečajeve kako bi nadogradio svoje znanje i vještine. Također svoju kreativnu stranu sam uzdizao kroz maketarstvo i likovnu umjetnost“

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju