„Ne znam koliko bi imao šanse protiv mene, dok Bernardić možda da."

U ovotjednoj rubrici [NE]FORMALNO Dnevnika Nove TV, reporterku Tatjanu Krajač ugostit će gradonačelnik Grada Samobora te predsjednik HSS-a, Krešo Beljak. S reporterkom Nove TV zaigrao košarku pa na pitanje hoće li to isto napraviti s premijerom, odgovorio: „Ne znam koliko bi imao šanse protiv mene, dok Bernardić možda da."

Rubrika Dnevnika Nove TV, [NE]FORMALNO, gledateljima donosi jednu novu dimenziju, a kroz opuštene razgovore o životnim temama, ali i o politici, daje priliku političarima da se pokažu kakvi su ispod svog 'političkog odijela'. Ovotjedni gost, Krešo Beljak, tako će reporterku Nove TV dočekati – u pregači, a pokazat će joj kako se prave čuvene samoborske kremšnite. Beljak će otkriti Tatjani Krajač kako provodi slobodno vrijeme, koja mu je omiljena vrsta muzike, a prisjetit će se i svog puta ka politici.

Velika ljubav mu je, kaže, košarka, a nakon što je 'zahaklao' s Tatjanom Krajač odgovorio je i na pitanje hoće li zaigrati s premijerom Plenkovićem: „Ne znam koja je on klasa. Mi jesmo generacija, ali ne znam na kojoj je on razini, ja sam košarku doista trenirao dva puta dnevno i živio košarku, tako da ne znam koliko bi imao šanse protiv mene. Bernardić možda da, ali zbog visine.“ otkrio je Beljak.

Je li bivši premijer Zoran Milanović HSS politički spasio, je li HSS više lijeva ili desna stranka kao i što je pridonijelo padu stranici, neka su od pitanja na koja je odgovarao Krešo Beljak.

[NE]FORMALNO s Krešom Beljakom i Tatjanom Krajač ne propustite u subotu od 19:15 u Dnevniku Nove TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju