Pogledajte video i sudjelujte u anketi.

Faruk Boran je bio okorjeli neženja čije je srce zarobila Sureja. Kako ju je upoznao, Faruk se promijenio iz temelja - centar života mu je postala jedna žena: Sureja. Ne prestaje je iznenađivati romantičnim gestama kojima je jako teško odoljeti.

Za vas smo izdvojili 3 najromantičnije scene između Faruka i Sureje, a na vama je da odaberete najdražu!

Faruk je zapjevao Sureji pod prozorom

Faruk je Sureji odlučio pripremiti iznenađenje za pamćenje - doveo je cijeli orkestar pod prozor i zapjevao! Sureja nije mogla odoljeti njegovom romantičnom iznenađenju, ali ni izjavama ljubavi kojima joj je dokazao kako je obožava.

Slatki razgovori prije spavanja

Faruk je Sureji priznao kako su žene najljepše kada vole. Sureja se složila i sa smiješkom mu priznala da je jako zaljubljena u njega. Faruk je tako još jednom dokazao kako zna izabrati savršene riječi u pravo vrijeme.

Stiže nova članica obitelji Boran

Faruk i Sureja su saznali bebin spol - dobit će curicu! Oboje su bili presretni, a veselje nisu skrivali nakon što su saznali sretnu vijest. Faruk je bio osobito oduševljen pa je odlučio i prirediti ples popraćen oduševljenim uzvicima. Sureju je nasmijao, ali nisu se mogle ne primjetiti njene zaljubljene oči.

Kada je Faruk bio najviše romantičan?

glasova:

Najbolje trenutke ovog tjedna pogledajte ovdje:

 

Ne propustite omiljenu seriju 'Istanbulska nevjesta' od ponedjeljka do petka na Novoj TV, a propuštene epizode pogledajte na OYO.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju