Na koji će način ukrasti neprocjenjivu knjigu?

'Umjetnost krađe' neobična je komedija u kojoj će vas Kurt Russel i Matt Dillon na zabavan način provesti kroz pljačku jedne od neprocjenjivih povijesnih knjiga.

Crunch Calhoun (Kurt Russell) bivši je kradljivac umjetnina koji se pristaje vratiti u stari posao i sudjelovati u jednoj, posljednjoj pljačci zajedno sa svojim nepovjerljivim bratom Nickyjem (Matt Dillon). Crunch okuplja staru ekipu prevaranata i smišlja plan za krađu neprocjenjive povijesne knjige, no taj uspješni posao navede Nickyja da smisli novi, mnogo riskantniji plan…

Ova triler-komedija donosi impozantnu glumačku postavu koja se pobrinula da ovaj film ne prođe nezamijećeno. Dok Kurt Russell ima ulogu glavnog lika, uloga njegovog mlađeg brata Nickyja pripala je Mattu Dillonu. Njih dvojica za mnoge predstavljaju jednu od najneuvjerljivijie braće ikada, no njihov napet odnos u filmu omogućava da radnja teče.

Gotovo je cijela glumačka postava kanadskog porijekla osim Kurta Russella, Matta Dillona i Terencea Stampa. 

Crunchevog dobrog prijatelja Franciea u filmu glumi uvijek zabavan Jay Baruchel, simpatični glumac poznatiji po ulogama u filmovima 'Zalomilo se' i 'Kako izdresirati zmaja'. Kanađanin je izjavio kako je ova uloga za njega bila poput sna, a što je još rekao o ovoj 90-minutnoj komediji Jonathana Sobola, pogledajte u videu.



Kako će braća pokušati ukrasti jednu od neprocjenjivih povijesnih knjiga, ne propustite saznati u filmu 'Umjetnost krađe' u ponedjeljak na Novoj TV. 


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju