„Prilično sam sigurna da mogu reći – good evening“

 Još nas samo dva dana dijele od nove audicijske epizode u kojoj će novi kandidati pokušati osvojiti žiri i osigurati svoje mjesto u polufinalu. Ove nedjelje u Supertalentu će se predstaviti Veronika Hone, atraktivna saksofonistica iz Ukrajine koja je nakon rata u svojoj domovini sreću pronašla u Hrvatskoj. Skrasila se na dalmatinskoj obali koja je podsjeća na Krim gdje je provela prvih šest godina života. Iako joj nedostaje dom, u Hrvatskoj se prvi put nakon Ukrajine osjeća kao kod kuće, a u teškim danima saksofon i glazba pružaju joj utjehu i snagu. Veronika je isprva željela svirati klavir, no ipak je spletom okolnosti odabrala saksofon. „Vidjela sam Lisu iz Simpsona kako svira saksofon i odmah sam poželjela svirati taj instrument“, otkriva Veronika koja ima i jednu posebnu želju za svoj nastup. „Voljela bih donijeti radost Hrvatima. Nadam se da će uživati u mom nastupu i da ću ovdje naći prijatelje. Sigurno ću biti nervozna jer ovo mi je jako važno“, govori Veronika koja nije imala lagan glazbeni put. U glazbenu školu krenula je uz brata kojemu je lakše išlo. „Ja sam se morala više truditi. Imala sam trenutaka kad sam bila loša i znali su mi reći da možda ipak odustanem“, prisjeća se.
„Mislim da nemamo više pitanja i voljeli bismo te čuti kako sviraš“, nestrpljiv će biti Fabijan, a već na prve taktove žiri će biti iznenađen odabirom poznate pjesme, dok će Martina čak i zapjevati uz melodiju Veronikinog saksofona.

Još jedan stranac s hrvatskom adresom ove će nedjelje stati pred četveročlani žiri. Rođen u Koreji, Hakje Lee se prije sedam godina s obitelji doselio u Hrvatsku. Na Supertalentu će ove nedjelje pokazati atraktivnu vještinu zbog koje ga prijatelji već neko vrijeme nagovaraju da se prijavi. No i prije demonstracije talenta ugodno će iznenaditi žiri svojim znanjem hrvatskog jezika. „Prilično sam sigurna da mogu reći – good evening“, reći će Maja, a kad Hakje otkrije da tečno govori hrvatski nastat će oduševljenje u studiju. Još veće oduševljenje zavladat će nakon zanimljivog nastupa. „U par navrata je izgledalo kao da nije realno to što ti radiš“, reći će Maja, a čime će Hakje toliko oduševiti publiku i žiri pogledajte u nedjelju na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju