Pratite nove uzbudljive epizode!

Konstantin Haag koji je u seriji utjelovio Gorana, zaljubljenog mladića i problematičnog mlađeg brata, odgovorio je na pitanje kojim bi ga riječima opisali njegovi prijatelji koji ga najbolje znaju. ''Užasno glupe fore, to su tri riječi kojima bi me opisali. I simpatičan, donekle ok – i te tri riječi'', rekao je Konstantin. Jesu li mu fore uistinu takve, možete provjeriti u videu:

 

U sljedećem nastavku pogledajte u kakvim će se nevoljama naći Goran zbog svoje ljubavi prema Maji. Zbog sumnji koje su se javile u Igora i Gorana vezanih za Majinu otmicu, Igor odlučuje što prije otići iz Knežev dola, a šalje i Gorana u bijeg. No, hoće li oni uistinu i otići?

Ivanova operacija je završena te je prošla uspješno. Jelena obavještava Karmelu da je sve prošlo u redu, a ona govori još usnulom Ivanu da je napravila što ju je tražio.



Očajna Nada traži Igora kako bi mu rekla da je Mak očito mrtav. Igor je nalazi u gostinjskoj kući, očajnu. Ona mu predaje lažiranu potvrdu o smrti i Igor se slama.

Nakon udarca u glavu, Saša se u snu prisjeti lica prave Ane Tomić. Počinje mu se vraćati sjećanje.

Tamara tajno snima razgovor Karla i Julije mobitelom. Šokirana je kad sazna da su naveli Mariju da im prepiše imanje.

Maja odlazi iz kuće i pronalazi novi smještaj kod Mire u gostioni, gdje je, iako šokirana smještajem, spremna raditi samo za smještaj i hranu. 

Nove uzbudljive epizode domaće hit serije ''Drugo ime ljubavi'' gledajte na Novoj TV od ponedjeljka do petka u večernjem terminu. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


Irena iz serije 'Drugo ime ljubavi' riješila kviz: „Ali ja nisam posesivna i ljubomorna" I Nova Buzz

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju