Ena: „Ovo je daleko najbolesnija igra u kojoj sam ikad sudjelovala“

Iako su Ronald i Nicol pokupili brojne simpatije gledatelja, eliminacijski kviz izbacio ih je u prošloj epizodi iz daljnje utrke za glavnu nagradu. Natjecatelja je u kući sve manje, a samim time konkurencija je sve opasnija. Koliko je konkurencija opasna, pokazat će veliki izazov koji očekuje ljepotice u večerašnjoj epizodi.Natjecateljice će se nadmetati u poznavanju nacionalnih gastronomija, a to će činiti s ronilačkom opremom na sebi. „Sa zemljopisom sam relativno OK. Gastronomija nikako“, rekla je Doris prije izazova, dok njezin partner misli suprotno. „Mislim da im geografija nije baš jača strana“, iskreno je kazao Anton. Ni Marino nije siguran u uspješno izvršavanje zadatka svoje partnerice. „Pretpostavljam da Petra zna strane svijeta“, ističe Marino. Petra je ipak malo više uvjerena u uspjeh i kaže kako ju je Marino naučio brojne stvari. „Mislim da bi bilo vrijeme da Marino i ja pobijedimo“, iskrena je Petra koja priželjkuje osvajanje imuniteta. „Ako ništa drugo, da pobijedi netko tko nas voli“, dodao je kratko Marino. Djevojke će u ovom izazovu, osim znanja, morati pokazati i svoju fizičku spremnost. „Ovo je daleko najbolesnija igra u kojoj sam ikad sudjelovala“, rekla je Ena kojoj je prvotna taktika propala nakon što je čula pravila igre.

Kako će u igri proći ostale natjecateljice, koja od njih će odnijeti pobjedu u izazovu i natjecanju u ljepoti koje ih očekuje nakon obavljenog zadatka, gledatelji će moći vidjeti večeras od 22.30 u zabavnoj emisiji 'Ljepotice i genijalci' na Novoj TV!

Najzanimljivije trenutke prošle epizode pogledajte u galeriji:Show 'Ljepotice i genijalci' pratite od ponedjeljka do srijede na Novoj TV. Propuštene epizode pogledajte besplatno na novatv.hr.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju