Zahvaljujući trudu, talentu, karizmatičnosti i upornosti ovi su kandidati i skupine dobili direktan prolaz u polufinale!

Iza nas je osam audicijskih emisija Supertalenta, pet dobitnika zlatnoga gumba, a brzim se koracima krećemo i prema prvoj polufinalnoj emisiji!

Ove nedjelje vidjet ćemo koji će kandidati izboriti svoje mjesto u finalu, a do tada se prisjetimo svih onih koji su toliko oduševili žiri i voditelje da su ih plasirali u polufinale!

Najdraži zlatni gumb mi je…

glasova:

Već u prvoj audicijskoj emisiji imali smo priliku vidjeti pjevača iznimnog talenta Marka Antolkovića. Njegova izvedba pjesme ''Time to say goodbye'' Andree Bocellija posebno se svidjela Martini Tomčić koja mu je pritisnula zlatni gumb. 

''Radi se o raritetnom vokalu, muškom kontra tenoru, ali jednom neobične punine i iskoristivosti u više žanrova. Vjerujem da će publika znati prepoznati razlog zašto je baš on od mene dobio zlatni gumb.'', rekla je Martina Tomčić.



Odmah emisiju nakon toga Davor je odlučio pritisnuti zlatni gumb Dream Teamu Babe, zabavnoj skupini iz Ljubuškog kojoj nije strana ganga, bećarac, a ni ojkavica.

''Bile su i više nego iznenađene i s obzirom na njihovo iskustvo mislim da im je to lijep doživljaj i da će biti nešto drugačije u polufinalu.'', objasnio je Davor Bilman svoj odabir.

Djevojka koja je propustila malu maturu, ali je zato osvojila Jankov zlatni gumb je Gabriela Braičić koja je oduševila svojim vokalnim sposobnostima.

''Drago mi je dati zlatni gumb nekom mlađem jer je to poticaj.'', rekao je Janko Popović Volarić koji ističe da mu je kod zlatnog gumba bitna vještina, karizma, talent, ali i emocija.



''Dame i gospodo ovo je bilo najbolje ikad!'', bile su Majine riječi netom prije pritiska zlatnog gumba plesačima iz skupine Transform crew. Uvježbanost, energija i poruka koju prenose daje im specifičan potpis.

''Znaš ono kada ni sekunde ne razmišljaš hoće li doći netko bolji. To je to! Oni moraju biti zlatni gumb'', ispričala je Maja Šuput.

Jedan od najemotivnijih trenutaka ovosezonskog Supertalenta zasigurno je bio ugledati lice Mateja Matekovića kada su mu voditelji Frane i Igor pritisnuli zlatni gumb. Ovaj mladi hula hoper sve je zadivio, a potom i raznježio.

''Bilo je super. Zaslužio je i tako nam je drago zbog njega'', rekao je Igor Mešin, a Frano Ridjan je komentirao riječima: ''Drugačiji je i originalan!''.

Pogledajmo sve te predivne trenutke u galeriji!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju